Image After

After Cda

20191h 34m

Młoda kobieta w After Cda zakochuje się w mężczyźnie z mroczną tajemnicą, ale oboje wyruszają w skalisty związek. Na podstawie powieści Anny Todd.

Opierając się na powieści Anny Todd, After cały film podąża za Tessą (Langford), oddaną uczennicą.

Co myślę o After Cały film?

Josephine Langford miała około tygodnia na przygotowanie się do roli Tessy Young. Czytała książki i scenariusz w samolocie i chciała zeby był podobny do Joker.

Pierwotnie był fanfiction One Direction na stronie internetowej o nazwie Wattpad.

After Cały film był pierwotnie fikcją na stronie Wattpad. Postać Hardina opiera się wyłącznie na stylach Harry’ego One Direction. Jego postawa i zachowanie są całkowicie fikcyjne.

Postać Tessy Young jest pierwotnie grana przez Indianę Evans w książce. Anna Todd zakochała się w niej z Blue Lagoon Indiany, ale Anna postanowiła wykorzystać Indianę Evans jako jedną ze swoich postaci.

Mówi się, że Tessa (Josephine Langford) znajduje się w każdej scenie filmu After Cda, ale z wyjątkiem samego końca.

Niektóre postacie opierają się na niektórych członkach zespołu, ale One Direction. Hardin = Harry Style. Zed = Zayn Malik. Landon = Liam Payne. Nate = Niall Horan. Logan = Louis Tomlinson

Czy będzie After na Cda?

I żałuję tego. Nigdy więcej nie oceniam książki po jej popularności. Naprawdę nie mam pojęcia, w jaki sposób zakupiono prawa do tego filmu After cda, ale tym bardziej, w jaki sposób wydawnictwo Big Six, ale takie jak After Ekino, zgodziło się je opublikować! Fabuła jest podobna do pozostałych 90% historii na Wattpadzie, ale udziałem dobrych dziewcząt i złych chłopców.

Emory University to prywatny uniwersytet badawczy w Atlancie w stanie.

Julia Goldani Telles została pierwotnie obsadzona w roli Tessy Young. Ponieważ Josephine Langford miała około tygodnia na przygotowanie się do roli Tessy Young. Czytała książki i scenariusz w samolocie. Od lipca 2018 r.

After bardzo dobrym filmem w 2019

Tyle że zawiera niesławny Harry Styles, co jest prawdopodobnie jedynym powodem, dla którego zgromadził tak wiele wyświetleń After. I powiem wam, że mogę wymienić co najmniej trzydzieści opowiadań opartych na tym samym pomyśle, ale napisanych dziesięć razy lepiej. Jednak jakoś nie sprawili, że Wattpad wybuchł tak bardzo jak After cały film.

Mówią, że to jest podobne do Czarownica 2. Przyznaję, że nie czytałem książek Jamesa, ale sytuacja wygląda podobnie: 50 odcieni było początkowo fikcją After online?A ten fanfic 1D to „kolejna wielka rzecz” z licytującymi film Twilight i prawami do publikacji. Boże, nie pozwól, by stał się bestsellerem.Książki takie jak Relacja opisowa, Miłość w ostatniej chwili, Późny letni deszcz: na tym właśnie polega Wattpad i właśnie dlatego powinien być popularny przez Wattpad. Jeśli After cały film zostanie opublikowane z „popularyzowanym przez Wattpad” na pierwszej stronie, będę bardzo rozczarowany, ponieważ ostatnią rzeczą, którą chcę zobaczyć, jest fikcja taka jak społeczność pełna wybitnych autorów.

Genre: Dramat, Romans

Director: Jenny Gage