Image Botoks

Botoks Cda

20172h 15m

Po prostu nie mogę sobie wyobrazić, jak ten film Botoks Cda był tak popularny w naszych kinach (tak, jestem Polakiem), to z pewnością prawdziwy śmieć. Nauczmy się podstaw:

O czym mówi cały film Botoks?

• Botoks Cda mówi, że jest inspirowany prawdziwą historią – tak samo można powiedzieć o ZOMBIE SS, ponieważ opiera się na prawdziwych nazistach i II wojnie światowej.

• picie i zepsute lekarze? – tak, są jakieś złe jabłka, tak jak wszędzie. Masz brudnych gliniarzy, podpalaczy, strażaków itp. Ale sposób, w jaki film przedstawia wszystkich w stolicy Polski. Wygląda na to, że wszyscy lekarze są pijani, gwałciciele, zabójcy, brakuje moralności i bałaganu za każdym razem, gdy się pieprzy, i to nie obchodzi.

Czy można już obejrzeć Botoks Cda?

• Tak, film pokazuje, jak działają aborcje. Można go obejrzeć u nas na stronie.

• Rzeczywistość smutnej medycyny. Mogę sobie wyobrazić, że ludzie, którzy lubią ten film Botoks Online w kinie.

• Są znacznie poniżej określonej kwoty IQ, ale proszę przestańcie wylewać bzdury. Sposób, w jaki lekarze i personel medyczny działają w filmie, sposób, w jaki rozmawiają z pacjentami, rzeczy, które robią; to tylko parodia tego, jak mogłoby być. Ale głupi ppl uważają, że to wszystko prawda i tak to działa. Nie wspominając już o tym, jak bardzo medycznie niedokładny jest ten film Botoks, jest tylko mnóstwo badziewów, które mówią i wyjaśniają, ale nic nie jest prawdą.

• Botoks Cda pokazuje, jak działa złe poród – znowu, podobnie jak w przypadku aborcji powyżej. Tak, czasami kiedy rodzisz, może się bałaganić, może się skomplikować, dzieci umrą lub zostaną „uszkodzone”.

• Ale są to uważane za błędy i ogólnie proces jest raczej profesjonalny. Co dostajemy w filmie? wchodzi lekarz i zaczyna ciągnąć dziecko za głowę tak mocno, że całe łóżko z kobietą zaczyna się poruszać po pokoju: D

Oglądałem już Botoks Online. Co myślę?

• Botoks Cały film porusza „drażliwy” i trudny temat – TAK, TO JEDYNA RZECZ, W KTÓREJ FILM NIE POWIADOMIA. Nie ma znaczenia, co sądzisz na temat aborcji, zapłodnienia pozaustrojowego i wszystkich innych rzeczy wokół nich; temat jest wciąż gorący w Polsce i kwestionuje moralność, religię i własne przekonania.

• Nie twierdzę, że ten film Botoks Cda robi to dobrze, nie twierdzę, że film jest dobry czy zły. Jest tak, ponieważ sam film nie zawiera konkretnej opinii na ten temat. To po prostu pokazuje i pozwala ci pomyśleć sam.

I główny problem z filmem podobnego do Polityka Cda: technicznie jest to okropne. Działanie większości aktorów to gówno z czystego złota, rzadkiej niebieskiej wstążki nr 1.

Tak, są przyzwoitymi i popularnymi znanymi aktorami i są tutaj w porządku. Ale przede wszystkim film jest pełen postaci, które grają okropni aktorzy i po prostu pokazuje tak wiele. Po drugie, pisanie i ogólna historia.

Chcesz, aby film Botoks Online / historia się zakończyła, a kiedy się skończy, nic się nie stanie.

Żadnego wielkiego finału, żadnej moralnej lekcji. Po prostu zatrzymuje się w pewnym momencie i życiu bohaterów, a ty absolutnie nie dbasz o nikogo w filmie.

Lepszą i ciekawsza propozycją będzie Czarownica 2 Cda

Botoks Cały film jest również pełen ton „komiksów” i scen z sitcomu. Można je uznać za śmieszne, ale nie śmieszne.

Genre: Akcja, Dramat, Thriller

Director: Patryk Vega