Image Doktor Sen

Doktor Sen Cda

20192h 31m

Muszę powiedzieć, odkąd Doktor Sen cda otworzył za granicą w zeszłym tygodniu, właściwie dostałem od was kilka tweetów o tym, jak bardzo podobało wam się sen. Dobrze. Naprawdę szanuję to stanowisko, zwłaszcza że tak wiele waszych tweetów wydawało się tak autentycznych. Edytuj jako dobry wynik zepsutych pomidorów, prawda? To znaczy, trochę się ślizga.

Dobrze. To nie wydawało się, że SQL w latach 80. świeci w ogóle. W rzeczywistości nie docieramy do hotelu z widokiem na plażę przez ostatnie 30 minut. Czułem się jak ostatni raz w ciągu dwóch i pół godziny filmu Doktor Sen film. Dobrze. A kiedy tam dotrzemy, wszystko. To zwykły cień filmu, a nie rzeczy z dzieciństwa wydają się inne niż gdy jesteś dorosły.

Co myśle o Doktor sen na cda?

To byłoby interesujące ujęcie, ale tak nie było. Chodzi mi o to, że fajnie było mieć, Oh, oni dostali projekt produkcji w sam raz, a to ta sama tapeta w kotłowni wyglądała właśnie tak. Ale to znika bardzo szybko i coś, czego nie udało się naprawić, to Jack Nicholson i Shelly Duvall.

I pomyślałem, że to wstyd. Czułem również, że film nie został dostarczony. Zasadniczo masz telepatów walczących na samolocie Astro, prawda? Na przykład o tym, co się dzieje. I podczas gdy dr sleep oferuje strasznie dużo gromadzenia się i dokuczania, dokucza niezwykle potężnym telepatom, którzy mają zamiar wyjść.

Te bitwy, kiedy się zdarzają. I znowu to rzadkie. Nasz zaskakująco krótki, mały i niewielki, pomyślałbym, że będziesz musiał stoczyć ogromną bitwę o wybuch. Spodziewałem się tego i nie zrozumiałem. To był bardzo zaskakujący wybór. Ponownie, to jest film Bliźniak cda, wiesz, powinieneś myśleć duży na dużym ekranie.

I nie sądziłem, że ten film w ogóle to zrobił. Wierzę też, że część problemu polega na tym, że są to dwa filmy w jednym, zła ekipa Rebeki Ferguson, i ustalili, że byli bardzo źli. Nie czułem się wcale, przepraszam za nich. Porozmawiamy o tym za chwilę. Ale nie mają absolutnie nic wspólnego z Dannym ani z tym, co się z nim dzieje w O ww. Lub z tym, co mu się przydarzyło.

Wiesz, Danny jest czymś pobocznym i wiesz. Sądzę, że oni wyjaśniają ten wybór. Ale znowu tu przyszliśmy, bo to ma być kontynuacja lśnienia. Tak więc wydanie dwóch trzecich filmu na coś, co nie ma nic wspólnego z poprzednim filmem Doktor sen cda, znów wydaje się dziwnym wyborem.

Doktor sen to bardzo dobry film

A jeśli ty, wiesz, nawet nie widziałeś lśnienia. Chodzi mi o to, że jeśli myślisz o dr snach jako o własnych sprawach, myślę, że jest to trochę bardziej udane. Podobało mi się również to, dlaczego nazywano go snem, ale czułem, że to było poruszone. Tak krótki na tak krótki czas, że to wszystko było po prostu dziwne.

Wiesz, myślę, że to będzie cierpieć z powodu wielu problemów Stephena Kinga. Moim zdaniem mniej, rozdział pierwszy, rozdział drugi, moim zdaniem. Ale jeśli jesteś wielkim fanem Kubricka, który świeci jak ja, to myślę, że sen doktora to nie tylko rozczarowanie, ale szczerze mówiąc. Nudny. To moja recenzja dr.

spać. Jestem bardzo ciekawy, jak słyszę twoje myśli poniżej, ponieważ znów myślę, że będziemy Devo. Niektórzy z nas będą podzieleni w tej sprawie. Subskrybuj dzisiaj i, oczywiście, jak zawsze, możesz sprawdzić więcej filmów podobnych do After.

Genre: Horror

Director: Janell Sammelman, Mike Flanagan