Image Mandy

Mandy Cda

20192h 01m

W „Mandy Cda” można było skatalogować wszystkie niesamowite rzeczy.

Piły łańcuchowe do pojedynków, goblin Cheddar, koszmarnie koszmarną partyturę zmarłego Jóhanna Jóhannsona, Nicolasa Cage’a o jego najlepszych wrzaskach w bestiach.

Mandy już do obejrzenia na cda.

Bez wnikania w głąb niesamowitości „Mandy Cały film”.

Wystarczy powiedzieć, że thriller metalowy do zemsty Panos Cosmatos jest czymś więcej niż tylko sumą obłąkanych scenografii.

Niezależnie od wyboru: powolna mieszanka hardkorowej pulpy i demonicznej fantazji.

Ma cierpliwość i wszechogarniające przekonanie, którego po prostu nie można sfałszować.

Chociaż może to być sproszkowanie, „Mandy Online” nie jest atakiem; jest to zanurzenie, które wymaga uwagi dużego ekranu. Na szczęście był to zaskakujący hit w limitowanym wydaniu i jest w wybranych kinach w ten weekend.

Rozpoczynając rzadki czwarty tydzień w teatrach artystycznych w Los Angeles. W tych chudych czasach dla niezależnego filmowca dziwne jest przypomnienie, ponieważ czasami, jeśli go zabijesz, nadejdą.

Film Mandy online miałem już okazje obejrzeć.

Teraz potrzebuję kogoś, kto mnie pocałować mnie powstrzymać drżenie. Mandy, z  Nicolasem Cage’em , to death-metalowy horror o facecie szukającym zemsty za zabójstwo swojej dziewczyny… o imieniu Mandy Cda. Jest tu poważna irytacja. Niezadowolenie jest kontynuowane. To prawda, że ​​każdy konsument YouTube wie o „Cage rage”. Ale tym razem Cage jest naprawdę krzyżem jak dwa kije.

Ten skandalicznie przebojowy film Many Online jest niczym niezakłóconym, często niesamowitym wizualnie, nie mówiąc o warczącym szaleństwie.

Dyskutowano o tym, jak Cage rewolucjonizuje aktorstwo, kwestionując naturalistyczny konsensus. I może jest – chociaż możliwe, że Mandy jest jego hołdem dla tego, jak amerykańska wersja Sir Donald Wolfit może grać Tytusa Andronika.

Cage z pewnością zabiera nas daleko poza śmiech z / śmiech z debaty. Jest absurdalny w Many Cały film, a może absurdalny, ale pytanie, jak celowe jest to, nie odbiega od faktu, że czasami jest dziwnie wspaniały. Jego postać z pewnością ma świetny dowcip o Eriku Estradzie.

Jest rok 1983, a Cage wciela się w Reda, pracownika leśnego, ale który jest profesjonalnie całkiem przydatny z piłą łańcuchową.

(Uh, oh.) Pod koniec trudnego tymczasowego koncertu ścinającego drzewa, Red wraca do swojej odległej kabiny (słuchając radia Ronalda Reagana).

Mandy jest to film akcji.

Gdzie znajduje się jego partner Mandy ( Andrea Riseborough ), wrażliwy dusza, która mija dni, rysując bardzo szczegółowe postacie w stylu komiksowym. Są rozkosznie szczęśliwą parą.

Co sądze o Mandy Cały film?

Ale wypełniona przerażeniem elektroniczna partytura zmarłego  Jóhanna Jóhannssona , jak chudy kościelny organ zagłady, ale upewnia nas, że zdajemy sobie sprawę, że nie ma z tego nic dobrego.

Pojawia się gang hipisowskiego dziwaka z Mansona, prowadzony przez Jeremiaha Sanda, granego przez Linusa Roache’a. Jeremiasz i jego zbójcy wiążą ich obu i nakładają na nią różne okropne tortury, ponieważ po ich odejściu mają odesłać Reda na swoją odyseję oko w oko. Są naprawdę niezwykłe sceny. Odurzony odurzony moment, gdy Jeremiasz pochyla się blisko Mandy Cda, by powiedzieć jej o swojej wizji, staje się bardzo przerażający w świetle ognia, gdy jego twarz zmienia się w jej twarz.

No i oczywiście są fajerwerki Cage, najbardziej oszałamiające, gdy na szczycie swojego żalu.

Film Mandy godny polecenia.

I okrucieństwa wpada do łazienki i goni butelkę wódki po oblaniu jej ran, krzycząc okropnie przez cały czas. Jest to całkowicie dziwne, ale gdy w szoku wpatruje się w telewizor w kącie, który rozjaśnia reklamę czegoś o nazwie „Cheddar Goblin”. Niestety jest to fikcyjna reklama, stworzona dla tego filmu Mandy Cda.

Mandy bardzo się śmiała z zatłoczonego teatru, kiedy go zobaczyłem.

Wszyscy zasłużyli, jak sądzę, z wyraźnymi ujęciami pod koniec Cage’a robiącego celowo ekstremalne rabowanie. Czy reżyser Panos Cosmatos zabezpiecza swoje zakłady? Nie wiem To bezkompromisowy film Many Cały film o północy.

Genre: Akcja, Fantasy, Horror, Tajemnica, Thriller

Director: Panos Cosmatos