Image Na noże

Na noże Cda

20192h 10m

Kiedy Na noże cda uznany pisarz kryminalny Harlan Thrombey (Christopher Plummer) zostaje znaleziony martwy w swojej posiadłości.

Tuż po 85. urodzinach, dociekliwy i demoniczny detektyw Benoit Blanc (Daniel Craig) zostaje w tajemniczy sposób zaangażowany w śledztwo.

Cda – co myślę o Na noże?

Od dysfunkcyjnej rodziny Harlana po oddanego personelu Blanc przeszukuje sieć czerwonych śledzi i samolubnych kłamstw, by odkryć prawdę o przedwczesnej śmierci Harlana.

Po obejrzeniu wszystkich filmów, z wyjątkiem Le mans 66, oczekiwałem czegoś więcej od Na noże cały film. Bardziej dojrzały, zimny film z języczkiem w policzku jest tym, czego chciałem po tym, jak wcześniej bardzo lubiłem Brick i Looper. Byłem co najmniej bardzo szczęśliwy, widząc, jak to dziwnie zmienia styl gatunku morderstwa. Historia ma inną ścieżkę, niż się spodziewałem. Niestety, wygląda na to, że mogliby wejść w trudniejsze zwroty, ale po pewnym czasie wracają do zwykłych ruchów.

W tej chwili musi to być najbardziej dostępny film na noże online. Jest to obsada z gwiazdami wypełniona starymi niezawodnościami, a także niektórymi nowicjuszami. Chociaż nie wydaje mi się, żeby aktorzy mieli dużo czasu, aby odpowiednio zabłysnąć, to wszystko jest bardzo piękne i miłe. Wysokie nasycenie i zwariowane kolorowe sety powinny również zainteresować większość widzów, choć uważam, że zdjęcia są dość formalne.

Jeśli szukasz miłego filmu Na noże cda, możesz zabrać swoje dzieci lub rodziców, aby na pewno dobrze się bawić. Jeśli jednak szukasz czegoś podobnego do wcześniejszej pracy Johnsona lub czegoś bardziej artystycznego, będziesz rozczarowany.

Genre: Dramat, Komedia, Kryminał, Tajemnica, Thriller

Director: Jamie Christopher, Kenneth Donaldson, Rian Johnson