Image Ślicznotki

Ślicznotki Cda

20191h 50m

Film Ślicznotki Cda jest wyreżyserowany przez Laurence Cafe i występuje w roli Constance Wu i Jennifer Lopez, a jego podstawą jest artykuł Jessiki Pressler, który szczegółowo opisuje historię prawdziwej zbrodni w Nowym Jorku, w której byli pracownicy klubu ze striptizu spotykają się z klientami Target Wall Street ten cały film Ślicznotki zyskał ostatnio wiele pozytywnych Buzzów z Tiff, które tam pokazał, i wiele osób pochwaliło go za to Jennifer Lopez.

Ślicznotki już na cda

Kolor i tak, jest świetna w tym filmie Ślicznotki Cały film, jednym z jej najlepszych występów. Prawdopodobnie jak najlepiej. Ma oszałamiającą scenę otwarcia. Jest to bardzo wymagająca fizycznie rola, ale jest to także trudna rola, ponieważ musi ona bez wysiłku pojawiać się w kontroli, pomimo portretowania postaci, na którą wielu ludzi będzie patrzeć z góry, ale ta postać jest niezwykle inteligentna i bardzo doświadczona z perspektywy biznesowej i wie, jak zarobić setki tysięcy dolarów, ledwo podnosząc palec.

Więc musicie siedzieć i szanować to, nawet jeśli popełniają przestępstwa. Przeczytałem cały artykuł Jessiki Pressler po obejrzeniu filmu i jest to fascynująca lektura, że ​​film Ślicznotki Online pozostaje wierny temu artykułowi, chociaż Jessica przyznaje, pisząc artykuł, że jej główny temat znany jako Rosie nie zawsze mówi prawdę.

Co myślę o Ślicznotki Cały film?

Więc. To trochę niejasne, ile dokładnie jest przesadzone, czy nie. Ale cokolwiek może być prawdą, ten film pozostaje całkiem wierny artykułowi, który wciąż pozostaje pozytywny. Ten film ma dużo energii. To dość szybko poruszający się film. Czasami jest to naprawdę zabawne i naprawdę chcę zobaczyć, co jeszcze Lauren oszukuje Arię, jeśli mówię to źle, przepraszam reżyseruje, ponieważ jest bardzo utalentowana.

To naprawdę dobrze nakręcony film Ślicznotki Cda. Chociaż są pewne sceny, które wydają się jakby rzuciły je. Zostały sceny barowe są tak pięknie nakręcone, że gdy inne sekwencje wydają się być zrobione w kilku ujęciach i naprawdę się spieszą. Wyróżnia się pierwszy akt filmu Ślicznotki Online. Bardzo mi się podobało, ponieważ postać Lopeza przyjmuje nową dziewczynę pod jej Skrzydłem, ale kiedy kręci się rok 2008, ponieważ ten film ma miejsce w ciągu ostatnich kilku lat i zdarza się krach na giełdzie, kobiety te zaczynają tracić wielu swoich najlepszych klientów Brokerzy z Wall Street, którzy przychodzili i wydawali tysiące dolarów każdego wieczoru.

Więc wyglądają, aby zarabiać pieniądze i na inne sposoby, a jeśli nie znasz prawdziwej historii, zajmę się tym tutaj. Więc jeśli naprawdę nie chcesz nic wiedzieć o filmie na cda Ślicznotki, to twoje ostrzeżenie. Naprawdę nie uważam tego za spoiler. Postanawiają zacząć odurzać napoje swoich klientów, a mężczyźni tracą przytomność lub stają się bardzo senni i po prostu przekazują swoim dziewczynom informacje finansowe. Kradną im dziesiątki tysięcy dolarów, a to trwa przez jakiś czas i to się naprawdę zdarzyło.

Czy warto obejrzeć film Ślicznotyki Online?

To jest cholernie szalone. Ten drugi akt może być nieco powtarzalny. To dużo spłukiwania i powtarzania. Są w barze. Mają faceta w tym samym rogu. Robimy patelnię do dziewczyn, które przychodzą, by go odurzyć. Robią z nim rzeczy i kradną mu pieniądze, a to się często zdarza. W kółko i zaczęło być trochę powtarzalnie.

Teraz. Rozumiem, że. To jest to, co się stało. I to jest naprawdę ekscytujący aspekt tej historii. Ale chciałbym, żeby znaleźli inne sposoby, aby te sceny się wydarzyły. Zawsze robią to samo w barze w dokładnie tym samym rogu. I nawet jeśli oznacza to trochę rozciągnięcie granic rzeczywistości, aby te rzeczy wydarzyły się w innych miejscach, lub przynajmniej sprawić, by rzeczy były trochę świeże.

Myślę, że to mogło pomóc w stymulacji i rozwoju filmu Ślicznotyki Cda podobnym do Joker Cda. W pewnym momencie pomyślałem, że będą miały konsekwencje dla tych działań, ponieważ tak, są okropne. Nie powinieneś narkotykować ludzi i kraść im pieniędzy. Nawet jeśli są dupkami. Nikt nie ma współczucia dla tych brokerów z Wall Street, którzy brali udział w krachu na giełdzie w 2008 roku.

Mam na myśli tam. Kryminaliści też, jeśli o mnie chodzi, więc to nie jest tak, że srałeś z tych postaci. Po prostu wiesz, że w końcu będą pewne konsekwencje dla naszych bohaterów. I znowu, jeśli znasz prawdziwą historię z życia, ale film tak naprawdę nie jest tym zainteresowany.

Chciałbym, żeby film Ślicznotki był na Cda bardziej dojrzałym badaniem tego, co te kobiety czuły w środku, robiąc te rzeczy. To trochę przesadza i idzie bardziej komiczną drogą, co moim zdaniem było nieco rozczarowujące. Myślałem, że to całkiem interesująca okazja, aby naprawdę zagłębić się w Umysły tych postaci jak w Czarownica 2 Cda.

Dlaczego Ślicznotyki są krytykowane?

Jeśli spojrzysz na to, co robią dziś niektóre z tych kobiet, kobieta, którą przedstawia Jennifer Lopez, Samantha próbowała pozwać produkcję.

Mówi się, że ukradli jej historię, a to nieprawda, że ​​przedstawiają ją w błąd, a ona nie jest szczęśliwa i wydaje się po prostu zbyt czysta i Idealna, sprawiając, że wszystko wydaje się szczęśliwsze niż w rzeczywistości. Myślę, że to trochę stracona szansa, ale Jennifer Lopez jest naprawdę dobra w tym filmie Ślicznotki Cda.

Słyszałem o niej wiele Buzzów i wcale się nie rozczarowała. Większość obsady też jest całkiem dobra. Chociaż wiele z nich gra po prostu przesadzone wersje.

Więc ten film mógł być świetny. Rodzinie Addamsów Cda z C +. Dziękuję bardzo jak zawsze za oglądanie. Już wkrótce czekamy na więcej recenzji. A jeśli ci się spodoba, możesz kliknąć tutaj i utknąć zminimalizowany.

Genre: Dramat, Komedia, Kryminał

Director: Lorene Scafaria