Image Szybcy i wściekli Hobbs i Shaw

Szybcy i wściekli Hobbs i Shaw Cda

20192h 17m

Szybcy i wściekli Hobbs i Shaw cda przychodzą do nas od reżysera Deadpool po anatomicznych blondynów i występują w nich Dwayne Johnson i Jason Statham jako bohaterowie. To spin off do filmów Szybcy i wściekli. I w tym filmie Idris Elba gra super złoczyńcę z cyber genetycznie ulepszonym, który jest naprawdę bardzo zły.

W wirus zaangażowany jest agent MI6 – duży, silny facet, który jest naprawdę brutalny, i mniejszy, silny facet, który jest bardzo. I to właśnie Hobbs i Shaw zabierają teraz moje pieniądze. Daj mi chwilkę. Czy podoba ci się ten film? Czy uważasz, że ten film jest głupi? Tak, to naprawdę źle. Ale jakby to było naprawdę zabawne.

Szybcy i wściekli Hobbs i Shaw już jest na cda?

Widzisz, musisz tylko dokładnie wiedzieć, w co się pakujesz w tym filmie. A jeśli widziałeś postępy w serii Szybcy i wściekli prowadzący do tego, nie powinno być zaskoczeniem, że ten film jest szalony absurdalny, nie ma sensu zasadniczo jest kreskówką i z tych wszystkich powodów może być bardzo zabawnym z wprowadzeniem Fast Five, te filmy stały się lepsze, ponieważ film Szybcy i wściekli Hobbs i Shaw cda wciąż jest moim ulubionym z nich wszystkich, ale one.

Sillier i rzeczy stały się dziwniejsze i ostatecznie myślę, że będziemy mieli film kosmiczny. Naprawdę podoba mi się, dlaczego nie poszliśmy do tego filmu z nadzieją, że będzie to film akcji, który przypomniał mi o ogromnych rozmiarach filmów akcji z lat 80. XX wieku bez dbania o fabułę z dostępną obecnie nowoczesną technologią i to jest To, co zrobili, to ten film Szybcy i wściekli Hobbs i Shaw online.

Jest to jednak niesamowicie głupie i są pewne aspekty, które sprawiają wrażenie bardzo zjednoczonych. Jest też zdecydowanie za długi. To jak 2 godziny i 15 minut, które przyznano kilku szybkim postom, a filmy wściekłe były również o tej długości. Możesz zacząć odczuwać ten czas działania w określonych sekwencjach. W rzeczywistości jest sekwencja akcji, która w zasadzie kończy drugi akt i słusznie myślałem, że Szybcy i wściekli Hobbs i Shaw Cały film się skończył.

Byłam gotowa wstać, pójść do łazienki i pojechać do domu i byłam jak cholera. Jest jak cała kolejna sekwencja.

Ugh wybredny temat rodziny, nawet jeśli ten film nie wyglądał tak, jakby to miało na celu, powiedziałbym, że to mój największy faktyczny problem z tym filmem, jeśli mam poważnie obiektywnie spojrzeć na Hobbsa i pokazać film, w którym Skała i transporter bardzo mocno uderzają, co przy okazji.

Miałem już okazję obejrzeć Szybcy i wściekli Hobbs i Shaw Cały film

Muszę powiedzieć, że kocham tych facetów. Są cholernie niesamowite. Za chwilę porozmawiamy o nich więcej. To naprawdę największy problem, jaki mam z tym filmem, to to, że czułem się jakby zlepiony ze sobą. Struktura nie zawsze działała. Nie wydawało się to zbyt spójne. Wydaje mi się, że jest to duży scenariusz akcji, a potem porozmawiamy trochę o tym, co się właśnie wydarzyło, a następnie będziemy mieć kolejny, a następnie porozmawiamy o tym trochę więcej, a następnie będziemy mieć kolejny jeden może po drodze wymienimy obelgi, a potem inny.

Tak naprawdę nie wydawało się, żeby ta historia była tak naprawdę, jak się po prostu czuła. Kilka wymówek, aby mieć elementy akcji, co w istocie myślałem, że ten Szybcy i wściekli Hobbs i Shaw Cda będzie i szczerze mówiąc. Tego właśnie chcą ludzie, którzy zobaczą ten film, nie będą chcieli niczego poza rockowym i Jasonem Stathamem.

Mam na myśli realistycznie i jakiej rzeczywistości oczekujemy po szybkim i wściekłym filmie ubocznym, najlepszym aspektem tego filmu jest dla mnie chemia między skałą a Statham, które wspaniale ze sobą współpracują. Moje ulubione sceny z filmu Szybcy i wściekli Hobbs i Shaw Online. Sceny akcji to sekwencje, w których ci faceci po prostu wymieniają obelgi.

Szybcy i wściekli Hobbs i Shaw można już obejrzeć u nas online

To dlatego, że działają naprawdę dobrze razem. Jest to w zasadzie film dla policjantów i nie dostajemy ich już dużo. I tak Universal wybrał tę gigantyczną serię miliardów dolarów, którą ludzie lubią odwiedzać. Wydaj pieniądze i powiedz, wiesz co? Po prostu zrobimy kolegę z gliny.

I nic mi nie jest. Porozmawiajmy więc o tych sekwencjach akcji, ponieważ jest ich mnóstwo i w większości są naprawdę imponujące. Chociaż po pewnym czasie zaczynają czuć się nieco nieświeży.

Najlepsze, co robią z akcją w tym filmie Szybcy i wściekli Hobbs i Shaw Cda, zazwyczaj pochodzą z otoczenia, z którego mogą korzystać postacie. Jest jedna scena, w której obie strony mają odmienny sprzeciw wobec obu stron.

W tej scenie jest dużo komedii, które moim zdaniem są naprawdę zabawne. Oczywiście ten film jest jak Joker Cda. Absurd, to absurdalne rzeczy, które się nigdy nie wydarzyły. Powiedziałem to wcześniej, ale to naprawdę jest kreskówka. To kreskówka na żywo. Bez wątpienia.

Okej, i cały czas się uśmiechałem. Ponieważ ten film jest bardzo samoświadomy jak Rodzina Addamsów Cda. Jest niezwykle samoświadomy. A zwłaszcza z różnymi scenami, które film nie zepsuje dla ciebie.

Co myślę o Szybcy i wściekli Hobbs i Shaw?

Wybrali ludzi, którzy poprawią zabawę tego filmu Szybcy i wściekli Hobbs i Shaw Online. Wiedzą dokładnie, co robią, w żadnym wypadku nie należy tego brać. Poważnie, Idris. Elba jest niesamowita, jak ta szalona Polityka Cda z metalowym pieprzonym kręgosłupem na Boga. X okej, poszedłem do tego filmu, spodziewając się, że niektórzy kolesie będą bić ludzi i opowiadać dowcipy i właśnie to mam.

Zapewni Ci to, czego chcesz bardziej niż prawdopodobne, jeśli dokładnie wiesz, w co się pakujesz, możesz wybrać ten film osobno. Jeśli naprawdę tego chcesz z perspektywy skryptu.

Tak jak mówiłem, jest to naprawdę tylko wymówka, aby w zasadzie przejrzeć sceny akcji. Byłbym w porządku.

Tak, rozumiem co mówisz. A jeśli powiedziałeś mi, że to lubię. To było wszystko. Chciałem, żeby ludzie uderzali kamieniem, a Jason Statham upuszczał ludzi i kurwa mi się podobało.

Byłbym w porządku. Tak, rozumiem. Musisz po prostu wiedzieć, co to jest. A jeśli nie lubisz tego rodzaju filmów, nie marnuj na nie czasu, wiesz, to nawet nie jest warte tej części.

Twojego życia przez dwie godziny i 15 minut życia, które zmarnujesz oglądania.

Ale jeśli lubisz filmy takie jak Commando i takie są filmy, chcesz poderwać nogi i popcorn. Więc tak naprawdę nie widzę, żeby to przeszkadzało nikomu. Dziękuję bardzo jak zawsze za oglądanie. Już wkrótce czekamy na więcej recenzji. Jeśli Ci się spodoba, możesz kliknąć tutaj i utknąć mój miły.

Genre: Akcja

Director: David Leitch