Image Van Gogh U bram wieczności 2019

Van Gogh U bram wieczności 2019 Cda

20191h 51m

Próbuję czegoś nowego, widać, że wychodzi Van Gogh U bram wieczności cda. Chciałem też spróbować. Chciałem to zrobić przez jakiś czas. Chcę spróbować przejrzeć każdy film, który widzę w kinach. Niektóre z tych filmów będą trudne. Mogę nie mieć wielu rzeczy do powiedzenia, a niektóre filmy mogą nie być wystarczająco rozmawiane o tym, skąd otrzymają recenzje.

Więc po co to robić? Cóż, to tylko sposób na wyrażenie moich opinii na temat tych wszystkich filmów. Widzę w kinach. Spróbujemy. Mówiąc o bramie wieczności film z 2018 roku w reżyserii Juliana Schnabla. W filmie występuje Willem Dafoe, który zdecydowanie zyska wyróżnienie za ten Van Gogh U bram wieczności cały film.

Co myśle o filmie Van Gogh U bram wieczności na Cda?

Ten film dotyczy Vincenta van Gogha. Naprawdę niewiele wiem o Vincentie van Goghu. To trochę dziwne, że kiedy znów rozmawia się o tych historycznych postaciach. Zawsze występuje w takich wylewkach. Tak jak hej, jest dokument dokumentalny pana Rogersa. Cóż, teraz będzie też pan. W filmie Rogers.

Tom Hanks. Tylko w zeszłym roku. Mieliśmy film Van Gogh U bram wieczności animowany kochający Vincenta, a teraz w tym roku mamy film biograficzny. Wieczność jest bramą. Naprawdę nie nazwałbym tego biograficznym. To bardziej studium postaci. Próba, by Willem Dafoe stał się postacią historyczną, którą najbardziej znałem Vincenta van Gogha, była para obrazów.

Miał, że tak naprawdę nie wiedziałem, że nie był sławny aż do jego śmierci. Wiedziałem również, że jego śmierć była wynikiem samobójstwa. Film tak naprawdę nie przedstawia tego w ten sposób, że niektórzy historycy twierdzili ostatnio, że Vincent van Gogh nawet nie popełnił samobójstwa, że ​​został zastrzelony, a potem jego rzeczy zostały skradzione, co wyjaśniałoby, dlaczego nic nie było na nim, gdy go znaleziono i dlaczego nie było pistoletu, w każdym razie nie o tym tak naprawdę w filmach chodzi o Van Gogh U bram wieczności online.

I jego proces, w jaki postrzega świat i jak bardzo był torturowanym artystą, który wszyscy lubią, a niektórzy to, co naprawdę doceniam w tym filmie. Było tak, że nie był typowym torturowanym artystą, którego widziałeś wiele filmów. Nie był pełen siebie. Nie był facetem, który patrzy na wszystkich z góry.

Jak oceniam cały film Van Gogh U bram wieczności?

Naprawdę był po prostu normalnym facetem, który miał problemy psychiczne. Pojawia się tu kilku innych aktorów, a tam przyjaciel Robert gra brata Madsa Mikkelsena w roli księdza, a Oscar Isaac pojawia się jako jeden ze współpracujących artystów. Tak naprawdę nie mają dużo czasu na ekranie i nie powiedziałbym, że ten film Polityka Cda prezentuje.

Talenty wszystkich pokazuje Willem Dafoe i kontynuuje wspaniałą pracę, którą wykonał w zeszłym roku przy projekcie na Florydzie. Cieszę się, że po tylu latach Willem Dafoe zaczyna coś dostawać. Projekty, które nie tylko pokazują jego nikczemne umiejętności, ponieważ w przypadku tej roli możesz również być bardzo porywającym i poruszającym facetem.

Gra je tragicznie, ale pokazuje także niektóre swoje bardziej przerażające momenty. Nie widziałem żadnych innych filmów Juliana Schnabla. Ale muszę powiedzieć, że kierunek tutaj był bardzo interesujący, mówiąc przynajmniej, że aparat wcale nie używa statywu. Po prostu meandruje w całym filmie Van Gogh U bram wieczności cda.

Czasami. To jest chwiejne. Czasami kręci się i obraca, zawsze skupia się na Vincencie. Ale czasami coś się chwieje i Weebles może w ten sam sposób. Jego umysł działał i chociaż ruchy kamery są dość ryzykowne. Paleta kolorów jest nadal bardzo cudowna, jeśli chodzi o jej nasycenie, gdy na zewnątrz wyglądają bardzo ładnie.

Ale to, co polecam każdemu, nie wiem, że film Joker Cda nie ma zbyt wiele dialogów i nie wiem, czy historia jest na tyle interesująca, że ​​współczesna publiczność może polubić bardzo powolny utwór. Jest bardzo skoncentrowany na naszej postaci i często wiele z tego, o czym myśli.

Co mogę powiedzieć o filmie Van Gogh U bram wieczności oglądając go online?

Implikowano, a nie mówiono, że były czasy. Nudziłam się. Postać jest interesująca, ale nic na to nie poradzę. Wciąż miałem nowoczesnego filmowca, w którym ciekawe zdjęcia i dobry występ Willema Dafoe. Dam temu filmowi trzy z pięciu gwiazdek. Proszę. Daj mi znać, co myślisz o tej recenzji w komentarzach.

Powiedz mi, jeśli chcesz zobaczyć więcej takich rzeczy. Lub jeśli uważasz, że powinienem to oddzwonić i po prostu zrobić wielkie hity jak zwykle. Dzięki za obejrzenie filmu Van Gogh U bram wieczności cały film. Do zobaczenia następnym razem. Dziękujemy za obejrzenie specjalnego filmu. Podziękowania dla filmu Johnsona Ryana i Lucasa za wsparcie mnie na patreonie.

Jeśli chcesz być taki jak oni i uzyskać wyłączny dostęp do treści i blogów, a nawet poprosić o recenzje co miesiąc. Kliknij link Patreon i dziękuję za wsparcie.

Genre: Dramat

Director: Julian Schnabel